Facebook
Google+
Blogger

Kárpitozás A-Z-ig

Cégünk az autókárpitozás és az üléshuzat készítés terén több éves tapasztalattal rendelkezik, ezt a szaktudást kínáljuk Önnek. Vállaljuk minden típusú jármű belső kárpitjainak és üléseinek javítását és újra kárpitozását. Minden kárpitos feladatot el tudunk látni, de erősségünk az autokárpitos munkák elvégzése, bőrkárpit készítése az autóülésekre.

Kárpitos műhelyünk évek óta foglalkozik autó-, motorcsónak, hajóülés, továbbá minden tipusú motorkerékpár, robogó, haszongépjármű, teherautó, munkagép, repülő, helikopter, quad ülések átbőrözésével, kárpitozásával, felújításával, igény szerinti javításával, bőrkárpit tisztítással.
Fontos megjegyezni az autó kárpit, bőrkormány javítást, kormánybőrözést. Bőrözés; kormánykerék, váltókszoknya, váltógomb bőrözése, hangfal betét, könyöklő, műszerfal bőrözése és ezek javítása ami számunkra kihívást jelent.


Belső kárpit, tetőkárpit cseréje, szivacsok pótlása, javítása, újrakárpitozása az Ön igénye szerint.
Bőrülés és szivacs javítás, bőrjavítás, autóülés kárpitozás, tetőkárpit - oldalkárpit javítása, felújítása.
Bőrülések részleges javítása, pótlása kisebb, nagyobb szakadás, kopás, karcolódás, felületi sérülések javítása, festése, restaurálása a Fenice gyári technológiával.
Nagy bőr és szövet választék.
Minden tipusú motor, robogó haszongépjármű, hajók kárpitjainak teljes javítása, áthúzása, ülésfűtés utólagos beszerelése.
AIR BAG - légzsák javítása, újrabőrözése.
Dudagomb javítása  ASTRA G,  SUZUKI Wagon R+, CORSA C típusokhoz.

A felhasználandó anyagoktól függően megegyezés szerint árajánlatot teszünk, igény szerinti szállítással.

Legyen szó kerékpár nyereg, fogorvosi szék kárpitozásáról, vagy valami egyedi, extrém munkáról, keressen minket!
Folyamatos kárpitozással kapcsolatos szaktanácsadással állunk érdeklődőink segítségére!

autókárpitozás

Cégünk évek óta foglalkozik autó-, hajóülés, továbbá minden tipusú motor - robogó, haszongépjármű, teherautó, munkagép, repülő, helikopter, quad ülések kárpitozásával, felújításával, igény szerinti javításával, Bőrkárpit tisztítással. Ezeken belül autó kárpit, bőrkormány javítással. Belső kárpit cseréje, szivacsok pótlása, javítása, újrakárpitozása igény szerint. Bőrözés, kormánykerék, váltókszoknya, váltógomb bőrözése, hangfal betét, könyöklő, műszerfal bőrözés és ezek javítása (kormány bőrözése). Bőrülés és szivacs javítás, bőrjavítás, autóülés kárpitozás, mennyezet oldalkárpit javítása, felújítása. Bőrülések részleges javítása, pótlása. Minden tipusú motor, robogó haszongépjármű, hajók kárpitjainak a teljes javítása, áthúzása, autó restaulása, ülésfűtés utólagos beszerelése. Továbbá folyamatosan biztosítunk általános szaktanácsadást, kárpitozási lehetoségekre. Anyagoktól függően megegyezés szerint árajánlatot teszünk.

 

 
     Tevékenységi köreink :

  Autóm ülés javítása, kárpitozása            Autó-hajó és motorkerékpár ülés:
 • Bőr ülés készítése javítása igény szerint
 • Bőr bútor
 • Kárpitozás javítás
 • Bőr kormány áthúzása
 • Tetőkárpit javítása cseréje Autó ülésfűtés utólagos beszerelése
 • Személy és teherautó ülés szivacs pótlása és javítása
 • Munkagép ülés kárpitozása javítása
 • Hajóülés kárpitozás javítása, szivacsozás, fa alap cseréje
 • Motorülés áthúzása, kárpitozása
 • Motorülés szivacs pótlása  átalakítása.

Autókárpitos szolgáltatásunk

Amennyiben Ön vagy cége személyautót, kisbuszt, buszt, teherautót, vagy egyéb haszonjárművet, esetleg repülőt, jachtot üzemeltet, úgy figyelmébe ajánljuk autókárpitos szolgáltatásunkat.
A járműbelső kárpitozott részeit (ülések, oldalsó panelek, kalaptartó, tetőkárpitok...) tudjuk javítani, áthúzni, vagy újat készíteni.
Anyagválasztékunk az egyszerű, ám igen erős szövetektől a bársony és plüss autókárpit anyagokon át a bőrök különböző színárnyalatáig terjed.
Új autóknál extraként a gyári bőrkárpit ára elérheti akár a milliós nagyságrendet is, mi ennek töredékéért nyújtjuk ugyanazt. Az elkészített kárpitok minősége a gyári minőséggel megegyezik, hiszen ugyanazokat az anyagokat és technológiákat használjuk.
Foglalkozunk kormányok, sebességváltók, kézifékek bőrrel való behúzásával is.
Ha csak apró hiba van a bőr belsőn, akkor színminta után tudjuk pótolni a hibás részt.

Taxi, teherautó, targonca vagy traktor nagy igénybevételnek kitett üléseit ki tudjuk javítani:

 • szivacs javítása vagy cseréje
 • fém váz törésének javítása, hegesztése
 • rugózat javítása, megerősítése
 • kopott, kilyukadt szövetek cseréje, ülések átkárpitozása
 • csak a sérült kárpitrészek cseréje is
 • gyári varrás feslése esetén, megerősítés

Nem érdemes a rossz ülést sokáig használni, az állapota csak romlani fog és egyre kényelmetlenebb lesz. Hozza el hozzánk!

Szolgáltatásunk az Önnek legkényelmesebb módra is kiterjed: Kiszállás helyszíni szereléssel, az autóját nem kell nálunk hagynia, mi csak a kárpitozott egységeket visszük el és a készeket vissza is szereljük. Más megoldás is létezik, ha Ön nem tudja autóját néhány napra nélkülözni, akkor a vezető üléssel kezdjük, így csak egy napig kell autóját leállítania.

Ahhoz, hogy az Ön igényeinek és elképzeléseinek leginkább megfelelő ajánlatot adhassuk, javasoljuk, hogy telefonon, vagy skype-on keressen meg bennünket. Munkánk sokváltozós jellege miatt, így kaphat leggyorsabban választ kérdéseire, megspórolva néhány e-mail váltást.

2 hozzászólás

 • R. Dániel

  Szervusz!

  Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy 2001-es Suzuki WagonR+ kormányán a dudagombok kiszakadtak, illetve a kormány megsínylette az időt, és hogy a be bőrözése meg oldható-e?
  Hozzá vetöleges árat tudnál nekem írni, hogy mivel számoljak.


  Köszönöm a válaszotokat.

  Jelentés
  Írta: R. Dániel 2013. július 03. szerda, 19:14 Hozzászólás hivatkozás
 • Zsolt

  Szia érdekelt engem már régota az ilyen ülés bőrözés.

  első lépésben is az ára érdekelne,grafit szürke golfom van légzsákos az ülés is,fekete bordo mintás bőr mennyibe kerülne rá vagy fekete vaj mintával.

  elsö két ülést szeretném

  helyileg hol dolgoztok??mennyi idő lenne??

  Köszönöm előre is válaszod

  Jelentés
  Írta: Zsolt 2013. március 30. szombat, 19:50 Hozzászólás hivatkozás

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Vissza a tetejére
Autó.lap.hu | Autó - Wikipedia | Légzsák.lap.hu
Kárpitszervíz | 1134 Budapest, Szabolcs utca 4. | 06-30/9218-349 | |