Facebook
Flickr
Google+
Pinterest
Blogger
Youtube
Twitter
@csillaghullas Tweetjei

Bőrfestés, de hogyan?

Régóta zavarják az autósülésen a kopott, repedezett bőrfelületek? Szeretné átfestetni a bőrt, de szeretne tisztán látni, hogy valójában mi is történik ilyenkor?

Tőlünk minden szükséges felvilágosítást megkap! Első körben felmérjük, milyen állapotban van a festeni kívánt bőrfelület. Ezután jöhet a bőrfelület vegyszeres tisztítása. Ettől a bőr megpuhul, és könnyen kezelhetővé válik. A bőrfelületet a kezelés után megszárítjuk, és a repedt részeknél még alaposabb tisztítást végzünk. A tisztítás után a repedésekbe egy gumiszerű anyagot kell tölteni, és száradni hagyni. A száradás után több rétegben lecsiszoljuk a felületet, hogy tökéletes simaságot kapjunk. Mindezek után jöhet az autósülés festés.

Bőrfestésnél elsősorban arra kell odafigyelni, hogy megfelelően keverjük ki a színt, nehogy a festés során a bőr foltos legyen, vagy látszódjon a javítás nyoma. A festés után jöhet a lakkozás, amelynél érdemes odafigyelni a leendő, frissen festett felület mattságára.

Amennyiben eljárásunk alapossága felkeltette érdeklődését, tekintse meg referenciánkat, és bízza ránk az autójában található sérült, vagy kopott bőrt, ha minőségi bőrfestésre van szüksége! Ha kérdése merülne fel, keressen minket bátran elérhetőségeink egyikén!

bőrfestés

Tovább a kategóriában: « Könyöklő bőrfestése
Vissza a tetejére
Autó.lap.hu | Autó - Wikipedia | Légzsák.lap.hu
Kárpitszervíz | 1157 Budapest, Erdőkerülő utca 7.. | 06-30/9218-349 | |