Facebook
Flickr
Google+
Pinterest
Blogger
Youtube
Twitter
@csillaghullas Tweetjei

Könyöklő bőrfestése

BMW dupla könyöklő átfestése, a bőrkárpit kopásainak eltűntetése bőrfestéssel

Új könyöklő helyett a régit!

Minden autótulajdonos arról álmodozik, hogy az ő autója lesz a legszebb, amivel büszkén gurulhat majd az utcákon és az emberek majd szájtátva csodálják a csillogó, fényes hibátlan karosszériát, a finom bőrkárpitot.

Igen ám, de a bőrkárpit bizony kényes anyag, így élettartama nagymértékben függ attól is, hogy milyen hatásoknak van kitéve, hogy gondoskodnak e rendszeres ápolásáról. A leginkább veszélyeztetett része a kocsi bőrkárpitjának nem más, mint a könyöklő rész. Ez az a pont, amit a legtöbbször használnak az utasok és a sofőr is, így ez van leginkább kitéve a súrlódásnak, kopásnak, tisztogatásnak.

A megkopott bőrkárpit bizony nem szép látvány, mert elhasznált és elhanyagolt látványát kelti az autókárpitnak. Nem kell rögtön teljes kárpitcserére gondolnia, mert a professzionális kárpit felújítás képes eltüntetni a kopott, repedezett bőrt is.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha felújításról van szó és újjá varázsoljuk autójának könyöklőjét. Akkor is mi vagyunk a tökéletes választás, ha bőrtisztításról vagy bőrfestésről van szó. Keressen minket bizalommal!

könyöklő átfestés elött

könyöklő átfestés után

könyöklő bőrfestés

könyöklő bőrfestés elöttkönyöklő bőrfestés utánkönyöklő bőrfestés


Vissza a tetejére
Autó.lap.hu | Autó - Wikipedia | Légzsák.lap.hu
Kárpitszervíz | 1157 Budapest, Erdőkerülő utca 7.. | 06-30/9218-349 | |