Facebook
Flickr
Google+
Pinterest
Blogger
Youtube
Twitter
@csillaghullas Tweetjei

Macskakaparás javítása

Házi kedvenceink gyakran okoznak kellemetlen meglepetéseket. A macskák karmaikat koptatva szinte rongyosra tudják kaparni a bőr kanapé kárpitját. A lenti képeken egy bőr kanapé kartámaszának javítását illusztráljuk.
Technológiánkkal a kutyák által megrágcsált bőrt is az eredeti állapotára tudjuk visszaállítani.

Macskakaparás ellen is van megoldás!

Az autó minden tulajdonos szeme fénye. Egyesek titokban még nevet is adnak kedvenc járművüknek. Így nem meglepő, hogy sokan féltve óvják autójukat, és árgus szemekkel figyelik kívül-belül, hogy egy karcolás ne essen a karosszérián, vagy a kárpiton.

Azonban általában egy kis karcolásnál sokkal nagyobb sérülést kell elviselnie az autókárpitoknak, például a négylábú kedvencek támadását. A cicák előszeretettel élesítik karmaikat minden olyan felületen, amin nem lenne szabad, így az autókárpiton is. Bizony egy pillanat alatt képesek tönkre tenni, amit addig olyannyira óvtunk, szinte kibelezve az ülést, ami ezután szinte biztos, hogy felújításra szorul.

A legtöbben ilyenkor úgy érzik nincs mit tenni, jól leszidják a kis kedvencet, az autót pedig elviszik kárpit javításra, és remélik, hogy rendbe lehet hozni.

Aggodalomra pedig semmi ok, mert a bőr javítható, az autókárpit felújítható, sőt szebb lesz, mint újkorában!

Hozza el hozzánk autóját, és mi különleges technológiával eltüntetjük bőrkárpitjáról a karmolás nyomokat. Győződjön meg róla a saját szemével!

macskakaparás javítás előtt

macskakaparás javítás után

macskakaparás javítás előtt
macskakaparás javítás után

macskakaparás javítása előtt

macskakaparás javítása után

macskakaparás javítása előttmacskakaparás javítása után

Macskakaparás, kutyarágás, horzsolás, szakadás, vágás javítása speciális technológiával

Vissza a tetejére
Kárpitszervíz | 1158 Budapest, Késmárk utca 14/b | 06-30/9218-349 | |