Facebook
Flickr
Google+
Pinterest
Blogger
Youtube
Twitter
@csillaghullas Tweetjei

Motor ülések restaurálása - szivacs feltöltés, áthúzás


kiszakadt motorülés javítása előtt

kiszakadt motorülés teljes felújítása után

Számtalan motorülés felújításával volt már dolgunk. Motorosok rendszeresen fordulnak meg kárpitos műhelyünkben. A fenti fotók egy teljes restaurálást mutatnak.

robogó ülés felújítás előtt

robogó ülésszivacs feltöltése

robogó ülés teljes felújítás után

Robogó ülést hoztak felújításra. A rendszeres használat, illetve a tűző nap akarva-akaratlanul is tönkre teszi az ülés kárpitot, melynek szakadása után a szivacs is sokkal sérülékenyebb lesz. Ezen esetben a szivacs feltöltése is elengedhetetlen volt, hogy az ülés formáját, kényelmét az eredeti állapotra tudjuk visszaállítani. Az ülés teljes átbőrözése egy igazán esztétikus, strapabíró eredményt produkált.


Újíttassa fel motorját nálunk!

Újíttassa fel motorját nálunk!

Nem csak az autó iránt érdeklődők igénylik a minőséget, hanem a motorozás szerelmesei is! A tulajdonosok nagy figyelmet fordítanak motoruk állapotára, hogy az mindig megfelelően működjön. Persze nem szabad megfeledkezni a külcsínről sem! A motor festése mellett a bőrülésre is nagy gondot kell fordítani!

Egy idő után, a sok használat eredményeképpen, a motor ülésének bőrfelülete elkezd kopni és repedezni. Ez sem esztétikailag, se használati szempontból nem előnyös. Ilyenkor nincs mit tenni, az ülés felújítás elkerülhetetlen. Az eljárás során az ülés régi felülete lekerül, majd egy teljesen új bőrfelület kerül a helyére. Igény szerint választható anyag és szín is, attól függően, hogy a megrendelőnek melyik megoldás tetszik a legjobban.

Megfelelő szakemberek keze alatt biztonságban tudhatja motorülését! Bízza ránk az ülés felújítást, hiszen mi évek óta foglalkozunk autók, motorok bőr restaurálásával, bőrbútorok újrakárpitozásával, festésével. További információért nézzen szét weboldalunkon, vagy keressen minket elérhetőségeinken!


A motor ülések karbantartásáról I. rész

A motor ülések karbantartásáról I. részA jó idő beköszöntével újra előtérbe kerülnek a közúti járművek méltán közkedvelt kétkerekű kivitelei, a motorkerékpárok. Az autókkal ellenben a motorok különös gondoskodást igényelnek, egyfelől, mert közvetlenebbül vannak kitéve a külső behatásoknak. Másfelől, mert a téli hónapok során gyakran el vannak hanyagolva.

A motor ülések ezért még nagyobb odafigyelést és törődést igényelnek. Az első és legfontosabb, melyet motorunkért tehetünk, hogy rendszeresen tisztítjuk, és a megfelelő bőrápolóval kezeljük az ülés felületét. A motor ülések javításának leggyakoribb kiváltó oka az, hogy azok nincsenek megfelelően karbantartva, illetve nincsenek letakarva sokszor esőben vagy hóban sem, tehát erre is mindig figyeljünk!

Az ülések ápolását mindig tiszta ronggyal és minőségi bőrápolóval végezzük, valamint kizárólag tiszta felületre szabad az ápolószert felvinni! Arra is fokozottan figyeljünk, hogy az ápolószernek bizonyos hatóideje van, mely során nem szabad a motor ülését igénybe venni, mert kárt okozhatunk az ülésben, másfelől elszíneződhet vagy károsodhat a ruházatunk is.

Ha szakszerű és alapos motor ülés javításra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!


A motor ülések karbantartásáról II. rész

A motor ülések karbantartásáról II. részA rendszeres gondoskodás ellenére is a motor ülések javításra szorulnak bizonyos időközönként. Hogy miért? A motorok előnye a kialakításuk, ám ez egyben a hátrányuk is, hiszen emiatt az alkotóelemek közvetlenebbül vannak kitéve a külső behatásoknak.

A bőr motor ülések javításának leggyakoribb okai az időjárás okozta károk. Az erős napsütés könnyen kifakíthatja az ülés felületét, berepedezhet és kiszáradhat. Az eső és szél szintén az ülések épségének ellenségei.

A második leggyakoribb ok az idő. A hónapok és az évek előrehaladtával, igénybevételtől függően az ülések felülete elhasználódik, elvékonyodik, ezáltal könnyebben szakadhat. Ezek mellett természetesen a véletlen balesetek is eredményezhetik a motor ülés javítását, mint a karcolás, horzsolás vagy vágás.

Legyen szó bármilyen problémáról, ha Önnek is fontos kétkerekűje esztétikuma és épsége, forduljon hozzánk bizalommal a motor ülés javítását illetően! Profi szakembereink állnak rendelkezésére! Ha kérdése van, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!

Vissza a tetejére
Autó.lap.hu | Autó - Wikipedia | Légzsák.lap.hu
Kárpitszervíz | 1157 Budapest, Erdőkerülő utca 7.. | 06-30/9218-349 | |