Facebook
Flickr
Google+
Pinterest
Blogger
Youtube
Twitter
@csillaghullas Tweetjei

Bőr sérült erezetének javítása

A FENICE-nek számos tesztelt és könnyen alkalmazható javító terméke van minden bőrtípusra. A Finishing újra előállításához olyan technológiát alkalmazunk, amit a cserzőműhelyekben a bőr kikészítésének technológiájából fejlesztettek ki.

Itt egy példa:

sérült erezet javítása
Hogyan javítsunk ki egy nagyon mély vágást a bőrkárpiton? Ez sajnos elég gyakori sérülés.

sérült erezet megtisztítása
ELTÁVOLíTÓVAL tisztítsa meg a sérülést. A sérülés helyén az eredeti minta helyreállításához máshonnan kell lemásolnia az erezet mintázatát. Válasszon ki egy területet a sérülés közeléből, ahonnan a mintát másolja és vigyen fel BŐRVÉDŐT erre a területre. (Ne a sérülésre!)

bőr mintázatának másolása
Most másolja át a mintát. A MINTÁZAT MÁSOLÓ egy magas fejlesztésű, két komponensű termék, ami egy perc alatt lemásolja az erezet mintázatát. Kézreálló, egyszerű csomagolásban kapható. Egy csészébe nyomjon a két komponens két kazettájából egyenlő mennyiséget.

mintázat másoló alapos összekeverése
Jól keverje össze a MINTÁZAT MÁSOLÓT, amíg homogén egyveleget nem kap.

mintázat másoló felvitele a felületre
Azonnal vigye fel a MINTÁZAT MÁSOLÓ egyveleget arra a bőrfelületre, ahonnan másolni akarja a mintát, és ahova a BŐRVÉDŐT felkente (ne a sérülésre). Hagyja megszáradni. Ez kb. 1 percig tart.

sérülés kitöltése hőjavítóval
A sérülést töltse ki HŐJAVíTÓVAL. Ez a különlegesség HŐVASALÓVAL felmelegítve tartós, rugalmas anyagot képez, ami összeköti a körülötte lévő bőrt. Megfelelő felvitel esetén a javítás láthatatlan és tartós.

szint szabályozása spatulával
Spatulával lehetséges szabályozni a HŐJAVíTÓ szintjét.

minta másoló eltávolítása
Ha megszáradt, emelje fel a MINTÁZAT MÁSOLÓT. Most az erezetminta tökéletes mását tartja a kezében, ami korlátlanul felhasználható.

minta másolása
Tegye az erezet másolatot a HŐJAVíTÓRA a mintázattal lefelé. Tegyen HŐPAPíRT az erezet másolat tetejére.

minta vasalása
Lassan körkörös mozdulatokkal mozgassa a HŐVASALÓT a HŐPAPíRON kb. 30-40 másodpercig.

felület színezése
Néhány másodperces hűlés után vegye le a HŐPAPíRT és az erezet másolatot. Színezze a sérült felületet a megfelelő színű TOUCH UP PIGMENTTEL vagy szükség esetén finishingelje újra a bőrt. A szín teljes száradása után, utolsó lépésként vigyen fel BŐRVÉDŐT a felületre, hogy védje a bőrt és egységes, kellemes tapintású legyen. Ezzel pár perc alatt javított ki egy súlyos sérülést.

Tovább a kategóriában: « Bőrtípusok leírása
Vissza a tetejére
Autó.lap.hu | Autó - Wikipedia | Légzsák.lap.hu
Kárpitszervíz | 1157 Budapest, Erdőkerülő utca 7.. | 06-30/9218-349 | |