Facebook
Flickr
Google+
Pinterest
Blogger
Youtube
Twitter
@csillaghullas Tweetjei

Ózon tisztítás

Szüntessük meg a kellemetlen szagokat! 1. rész

Kellemetlen szag megszüntetéseAz autóvezetés élményét könnyedén elronthatják az autó légkondijából, esetleg az egyéb szellőző nyílásokból szűrődő kellemetlen szagok. Megszüntetésüket otthoni praktikákkal szinte lehetetlenség megoldani.

Az ideális megoldás ilyen esetben, ha egy profi szerviz céghez fordulunk, akik élen járnak a legújabb megoldásokban! Cégünknél lehetőség van az ózonos autótisztításra, szagtalanításra. De pontosan mi is ez az eljárás? Az ózonos autótisztítás és szagtalanítás segítségével végelegesen, egy életre eltüntethetőek a kellemetlen szagok. Az ózon egy speciális vegyület, amely kapcsolatba lép a szag molekulákkal. lebontja őket és ezzel, amint már említettük végelegesen megszünteti a szagokat. Ezután pedig a szagtalan autóba olyan illatot varázsolhatunk a különböző illatszerekkel, amilyet mi szeretnénk. Az ózon teljesen vegyszermentes és veszélymentes szagtalanító vegyület. Gáz halmazállapota révén eljut minden résbe.

Ne késlekedjen, forduljon mielőbb hozzánk, és éljen ezzel a forradalmi lehetőséggel! Próbálja ki az ózonos autótisztítás és szagtalanítást!

 

Szüntessük meg a kellemetlen szagokat! 2. rész

Ózonos autótisztításMindene a vezetés, de ezt már egyre kevésbé teszi szívesen, mert az autóját ellepték a kellemetlen szagok? Problémájával nincs egyedül, hiszen idővel minden használatban lévő gépjárműben halmozódnak fel baktériumok, amelyek egy idő után igazán orrfacsaró szagot képesek kibocsátani.

Bejegyzésünk előző részében már ismertettük az ózonos autótisztítás és szagtalanítás előnyeit. Jelen írásban azonban jobban belemegyünk az ózonos autótisztítás bővebb tulajdonságaiba. Az ózonos autótisztítás előnye, hogy szinte bármilyen kellemetlen szagot képes hatástalanítani. Legyen szó cigaretta füst, dohos, festék, izzadság, bomlás vagy bármilyen egyéb szagról. A dohos szag ez esetben különösen veszélyes az autókban, hiszen a penész spórák megjelenésére figyelmeztet.

Ha Ön vásárolt egy autót, amelyben korábban dohányoztak ez sem akadály, hiszen a láthatatlan fenol gázokat is könnyedén elpusztítja. Használata pedig nem okoz semmiféle káros hatást az emberekre. Keresse a legpraktikusabb lehetőséget és bátran lépjen kapcsolatba velünk!

Vissza a tetejére
Autó.lap.hu | Autó - Wikipedia | Légzsák.lap.hu
Kárpitszervíz | 1157 Budapest, Erdőkerülő utca 7.. | 06-30/9218-349 | |